Despre noul sediu Horologer – Puțul lui Zamfir 21

Din martie 2019, magazinul și service-ul Horologer s-a mutat pe strada Puțul lui Zamfir nr 21. Noul sediu este tot în zona Dorobanți, la 600 de metri de cel vechi.

De ce am făcut această schimbare?

În primul rând ne-am dorit un spațiu mai generos pentru clienți. Spațiul Puțul lui Zamfir este mai bine compartimentat, iar zona dedicată clienților este mult mai mare și mai aerisită decât cea din Dorobanți. Service-ul este acum separat de magazin, așa cum sunt toate service-urile profesionale.

În al doilea rând, ne-am dorit și mai mult spațiu pentru produsele expuse și un spațiu adecvat pentru magazin. La început Horologer fost doar un service pentru ceasuri. Acum, în magazinul online avem peste 500 de modele de ceasuri, dar și cutii, watch windere și accesorii pentru ceasuri. Vrem să creștem numărul de branduri pe care le oferim spre vânzăre, așa că vor urma mai multe produse și vitrine în curând.

Nu în ultimul rând, aveam nevoie de spațiu pentru dotări noi în service. Schimbarea sediului a venit și cu investiții pentru îmbunătățirea serviciilor oferite. Acum avem un nou aparat pentru curățare cu ultrasunete și un aparat mult mai avansat pentru testarea etanșeității ceasurilor.

Și deși durata de așteptare pentru ceasurile din service este printre cele mai mici din București, sperăm ca în curând să găsim colegi noi, care să ne ajute să micșorăm și mai mult această perioadă.

Știm că uneori poate fi dificil cu parcarea pe strada pe care ne-am mutat, așa că pe pagina de contact am creat un mic ghid care să ne ajute clienții să mininizeze acest inconvenient.

În concluzie, am făcut această schimbare pentru confortul clienților noștri, pentru a îmbunătăți și mai mult calitatea serviciilor oferite și pentru că avem ambiții mari cu privire la viitorul magazinului Horologer. Vă așteptăm în noul sediu cu aceeași pasiune pentru ceasuri pe care o avem de peste 20 de ani! :)