Livrare prin curierat rapid

Livrarea se face gratuit cu Fan Courier. Toate produsele afişate pe site sunt livrate din stoc propriu, astfel încât livrarea se face foarte rapid. Pentru comenzile primite până în ora 12, coletul va fi expediat în aceeaşi zi. Pentru comenzile primite după ora 12, produsele vor fi predate curierului a doua zi.

Pentru Bucureşti, termenul de livrare este de 24/48 de ore, în timp ce pentru restul ţării, livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare. Comenzile plasate în timpul week-end-ului vor fi înmânate curierului luni.

Toate coletele sunt ambalate cu grijă, iar ceasurile sunt înfăşurate cu folie de protecţie chiar şi în interiorul cutiei originale.

Ridicare din showroom

Ceasurile comandate online pot fi probate şi ridicate din showroom-ul nostru din Calea Dorobanţilor nr. 216. Odată ce comanda a fost plasată online, ceasul este rezervat pentru dumneavoastră timp de 48 de ore.

Program showroom: L-V 10:00 – 18:00.

Retur

Potrivit legislaţiei în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

În această situatie, Horologer va rambursa clientului sumele platite de către acesta condiţionat de returnarea produselor în stare bună, fără deteriorări, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire şi dacă produsul se predă în ambalajul original. Produsele se pot returna fie în showroom, fie prin curier. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către Cumparator.