Livrare prin curierat rapid

Livrarea se face gratuit cu Fan Courier. Majoritatea produselor afișate pe site sunt livrate din stoc propriu, astfel încât livrarea se face foarte rapid. Pentru comenzile primite până în ora 12, coletul va fi expediat în aceeași zi. Pentru comenzile primite după ora 12, produsele vor fi predate curierului a doua zi.

Pentru București, termenul de livrare este de 24/48 de ore, în timp ce pentru restul țării, livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare. Comenzile plasate în timpul week-end-ului vor fi înmânate curierului luni.

Toate coletele sunt ambalate cu grijă, iar cutiile sunt înfășurate cu folie de protecție.

Ridicare din showroom

Ceasurile comandate online pot fi probate și ridicate din showroom-ul nostru din Calea Dorobanţilor nr. 216. Odată ce comanda a fost plasată online, ceasul este rezervat pentru dumneavoastră timp de 48 de ore.

Program showroom: L-V 10:00 – 18:00.

Retur

Potrivit legislației în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

În această situație, Horologer va rambursa clientului sumele plătite de către acesta, condiționat de returnarea produselor în stare bună, fără deteriorări, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire, numai dacă produsul se predă în ambalajul original. Produsele se pot returna fie în showroom, fie prin curier. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către Cumpărator.