1. Experienţă de peste 20 de ani.

Avem peste 20 de ani experienţă în domeniul orologiei, cu precădere în domeniul ceasurilor elveţiene cu complicaţii. Ne propunem să oferim clienţilor transparenţă, rapididate, precum şi educare şi informare în domeniul orologeriei.

2. Consiliere la achiziţie.

Cunoaştem istoricul brandurilor dar şi detalii despre mecanisme, materiale şi finisajele folosite. Astfel, fiecare client este consiliat pentru a face o achiziţie optimă în funcţie de stilul de viaţă sau de destinaţia ceasului. Mai mult decât atât, oferim şi sfaturi pentru o bună întreţinere a ceasului după achiziţie.

3. Ceasuri elveţiene 100% autentice.

Comercializăm numai ceasuri elveţiene, cu mecanisme elveţiene 100% autentice. Toate brandurile prezente în magazinul nostru sunt atent alese şi sunt recunoscute la nivel internaţional pentru calitatea ceasurilor, finisajelor şi a mecanismelor folosite.

4. Garanţie 24 de luni.

Toate ceasurile comercializate vin însoţite de factură şi garanţie internaţională pe o perioadă de 24 de luni. Orice problemă poate fi remediată rapid în service-ul propriu sau în service-uri partenere, oriunde în lume.

5. Cele mai bune preţuri.

Calitatea de importator oficial şi distribuitor autorizat ne permite să vă oferim cele mai bune preţuri de pe piaţă. Facem eforturi pentru a oferi ceasuri premium la preţuri cât mai bune.

6. Descriere detaliată.

Produsele sunt descrise detaliat şi însoţite de imagini la înaltă rezoluţie. Vă stăm la dispoziţie pentru orice detaliu cu privire la achiziţia unui ceas.

7. Stocuri proprii.

Toate produsele afişate pe site sunt se află în stocul propriu şi sunt disponibile imediat pentru împachetare şi livrare.

8. Service propriu.

Avem în portofoliu doar ceasuri pentru care considerăm că putem oferi servicii post-vânzare cât mai repede, la un nivel ridicat de calitate, fără amânări şi bătăi de cap. În funcţie de brand, oferim garanţie în service-ul propriu sau în service-uri partenere, atent selecţionate.

9. Showroom.

Uneori tot ce contează este sentimentul pe care un ceas ni-l crează atunci când îl punem la mână. Nicio imagine nu poate surprinde complexitatea şi frumuseţea unui ceas elveţian. Aşa că spre deosebire de un magazin online clasic, clienţii noştri pot proba ceasurile în showroom-ul din Calea Dorobanţilor nr 216.

10. Ajustare gratuită pentru brăţară.

De cele mai multe ori, după ce ceasul este achiziţionat online, brăţara trebuie ajustată pe mâna clientului. Aşadar, apar costuri suplimentare şi drumuri în plus şi timp pierdut. Clienţii noştri beneficiază gratuit de acest serviciu.

11. Schimb gratuit de baterie.

Majoritatea magazinelor percep o taxă pentru schimbarea bateriei chiar şi în perioada garanţiei. În funcţie de cât timp a fost ţinut ceasul pe stoc, bateria se poate consuma chiar şi în primul an de la achiziţie. Pentru a evita acest lucru, în cazul în care este nevoie, pentru ceasurile în perioada de garanţie, schimbul de baterie se face gratuit pentru clienţii noştri, fără a afecta etanşeitatea ceasului.

12. Modalităţi multiple de plată.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, oferim multiple modalităţi de plată. Plata se poate face ramburs la livrare, online prin platforma securizată ING WebPay, prin transfer bancar, cash sau cu cardul în magazin.

13. Livrare gratuită şi rapidă.

Oferim livrare gratuită pentru toate ceasurile pe care le comercializăm. Având în vedere stocurile proprii, produsele sunt disponibile imediat şi se livrează de regulă în 1-2 zile lucrătoare.

14. Retur în 14 zile.

Uneori deciziile se iau foarte greu iar noi vrem să uşurăm acest proces. În cazul în care vă răzgândiţi asupra modelului, ceasul poate fi returnat în 14 zile potrivit legislaţiei în vigoare. Pentru mai multe detalii puteţi consulta secţiunea de Termeni şi condiţii.

15. Confidenţialitate.

Respectăm clienţii şi păstrăm în siguranţă datele personale ale acestora, fără a le divulga terţelor persoane.