HOROLOGER – este denumirea comercială a S.C. WATCH DISTRICT S.R.L. (în continuare denumită Horologer), persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Bucuresti, Strada Apusului nr. 96, sector 6, având număr de ordine în Registrul Comerţului J40/1486/09.02.2015, cod unic de înregistrare fiscală 34079212.

Site – Site-ul www.horologer.ro este proprietatea S.C. WATCH DISTRICT S.R.L. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos. SC WATCH DISTRICT S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifca aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită „Termeni şi condiţii”.

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică ce îşi face un Cont in Site şi efectuează o Comanda.

Client – persoana fizică / persoană juridică ce are sau obţine acces la conţinutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziţie de către Horologer (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Horologer şi acesta, care necesită crearea şi utilizarea unui Cont.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Horologer şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Horologer, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona produse şi servicii de pe Site.

Drepturile de autor Horologer asupra informaţiilor pubicate pe site

Horologer garantează utilizatorului accesul limitat, în interes personal (informare, efectuarea de comenzi online) pe site-ul www.horologer.ro şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul sau de a exploata site-ul în oricare altă manieră sau în scopuri contrare intereselor Horologer, fără acordul prealabil scris.

Întreg conţinutul site-ului Horologer – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe şi alte date – este proprietatea Horologer şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuala şi industriala. Folosirea fără acordul Horologer a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.horologer.ro numai în limitele meţionate în prezentul document.

Produsele şi serviciile oferite de Horologer

Horologer îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii. Cu excepţia ceasurilor pre-owned, produsele comercializate prin intermediul www.horologer.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie, conform legislaţiei în vigoare. Produsele şi serviciile sunt oferite în condiţiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preţurile sunt actualizate zilnic, includ TVA (19%) şi nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site.

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Documente contractuale

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

În ciuda eforturilor noastre, pe Site pot apărea produse cu preţuri, imagini sau descrieri greşite. Informaţiile prezentate pe Site au caracter informativ şi pot fi modificate de către Horologer fără o notificare prealabilă. Pentru motive justificate, Horologer işi rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor şi/sau serviciilor din Comandă. În acest caz Horologer va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse de către Client la dispoziţia Horologer la efectuarea Comenzii şi va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Horologer şi Cumpărător în momentul primirii de către Cumparator, prin intermediul poştei electronice şi/sau telefonic a notificarii de confirmare a Comenzii.

Modalităţi de plată

Înainte de finalizarea comenzii puteţi opta pentru una dintre modalitățile de plată a produselor alese şi a cheltuielilor de livrare:

 • Plata cash în magazin;
 • Plata cu cardul VISA / Mastercard în magazin;
 • Plată în 5 rate fără dobândă prin CardAvantaj în magazin;
 • Plata ramburs la momentul primirii coletului;
 • Plata online prin platforma securizată ING WebPay;
 • Plata avans în contul: RO02INGB0000999905794297 – ING BANK  N.V. Amsterdam – Sucursala Gorjului.

Din motive de siguranţă, în cazul comenzilor mari sau în orice alte situaţii în care vom considera necesar, ne rezervăm dreptul de cere plata în avans, prin transfer bancar (chiar daca aţi ales iniţial metoda plăţii prin ramburs).

Livrare

Horologer se obligă să livreze produsele în sistem de curierat către Cumpărător sau în showroom-ul nostru (Calea Dorobanţilor nr. 216), conform opţiunii Clientului. Livrarea se va efectua numai pe teritoriul României. Horologer va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor şi va asigura transmiterea documentelor însoţitoare.

Garanţie

Produsul reclamat defect în perioada de garanţie trebuie prezentat la centrul de service menţionat în certificat. Perioada de garanţie pentru ceasuri este de 24 de luni de la data achiziţionării, conform certificatului de garanţie emis la cumpărarea produsului. Soluţionarea garanţiei se face în maxim 15 zile calendaristice.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (cod ceas şi seria ceasului) împreună cu accesoriile aferente.

Pentru a beneficia de garanţie, produsele trebuie însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie. În cazul în care produsele nu sunt însoţite de aceste documente, vor fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia. Face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului.

Retur

Potrivit legislaţiei în vigoare, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Documentul prin care consumatorul îşi exercită dreptul de renunţare la cumpărare va fi semnat de cumpărător şi poate fi transmis electronic sau prin poştă/curier la una din adresele de contact afisate pe Site. În această situatie, Horologer va rambursa clientului sumele platite de către acesta condiţionat de returnarea produselor în stare bună, fără deteriorări, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire şi dacă produsul se predă în ambalajul original. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către Cumparator. Horologer are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost făcute cu rea credinţă, să solicite daune potrivit legislaţiei în vigoare.

Limitarea responsabilităţii

Deşi în fiecare moment Horologer face eforturi pentru a asigura calitatea şi corectitudinea informaţiilor publicate pe Site, Horologer nu poate garanta, expres sau implicit, în privinţa conţinutului Site-ului. Fotografia afişată pentru fiecare produs are caracter informativ şi poate prezenta mici diferenţe faţă de produsul ce va fi livrat. Specificaţiile tehnice sunt informative, în conformitate cu datele transmise de către furnizorii, producătorii sau reprezentanţii oficiali; ele pot fi modificate fără înştiinţare prealabilă şi nu constituie obligativitate contractuală. Horologer face toate eforturile posibile pentru a elimina orice inadvertenţe sau erori. Caracteristicile produselor prezentate pe Site sunt preluate de la producatori/furnizori astfel încât Horologer nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informaţii. Promoţiile prezentate pe Site sunt valabile în perioada de timp menţionată. În cazul în care nu se menţionează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Horologer nu răspundere pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării Site-ului precum şi pentru cele rezultate din imposibilitatea accesare anumitor link-uri publicate pe Site.

Forţă majoră

Niciuna dintre părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen şi/sau în mod corespunzator, total sau parţial este datorată unui eveniment de fortă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu incetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabilă – juristricţia

Prezentul contract (termeni şi condiţii) este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Horologer şi Clienţi se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoresti române competente din Municipiul Bucuresti.

Abonare şi dezabonare la newsletter

Abonarea şi dezabonarea la newsletterul site-ului Horologer este gratuită, voluntară, şi implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate şi oricând vă puteţi dezabona urmând instrucţiunile din subsolul fiecărui email.

Utilizarea newsletterului se face în aceleaşi condiţii de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conţinutului precum se autorizează şi folosirea Site-ului, în condiţiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidenţialitate este descrisă pe larg în sectiunea următoare. Horologer deţine toate drepturile asupra conţinutului newsletterului trimis către abonaţi în aceleasi condiţii ca şi pentru informaţiile publicate pe site, în concordanţă cu prevederile acestui document.

Abonaţii newsletter-ului Horologer pot retrimite aceste comunicari comerciale şi altor persoane, pe răspunderea lor, şi în condiţiile în care nu au modificat nici structura, nici conţinutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonaţii newsletter-ului Horologer mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonaţi despre prevederile prezentului articol. În acest context, Horologer nu poate fi făcut raspunzător sub nici o formă de acţiunile abonaţilor săi.

Horologer îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Horologer are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Politica de cookie-uri

Acest Site foloseste cookie-uri proprii şi ale terţilor pentru a furniza vizitatorilor o experienţă îmbunătăţită de navigare şi servicii adaptate interesului fiecăruia. Cookie-urile sunt fişiere text mici care sunt trimise catre computerul dumneavoastră atunci când vizitaţi un site Web. Cookie-urile sunt apoi retrimise către site-ul originar la fiecare vizită ulterioară sau către un alt site web care recunoaşte acel cookie. Cookie-urile acţioneaza ca o înregistrare pentru un site web, care permite computerului dumneavoastră să reţină vizitele pe site-ul nostru. Cookie-urile pot înregistra, de asemenea, preferinţele dumneavoastră, pentru a imbunătăţi experienţa utilizatorului, dar pot şi filtra reclamele vizibile relevante pentru dumneavoastra. Navigând în continuarea, vă exprimaţi acordul pentru folosirea cookie-urilor. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de utilizare Cookie-uri.

Confidentialitate – Protejarea datelor cu caracter personal

Horologer garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor fi folosite de către Horologer pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Horologer nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceştia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în mod gratuit ştergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ştergerii acestora din baza de date, se va data, semna şi trimite de catre persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa contact@horologer.ro, sau prin poştă la adresa: Calea Dorobanţilor nr 216.

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, SC WATCH DISTRICT SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină SC WATCH DISTRICT SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către SC WATCH DISTRICT SRL prin intermediul Site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Horologer sunt transmise pe cale electronica, Horologer nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel de pierderea sau de copierea informaţiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Horologer va lua toate măsurile şi va pune la dispoziţie toate fişierele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infractiune.

Informaţiile furnizate către Horologer sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter etc), conform legilor în vigoare. Horologer nu încurajează spam-ul şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de Confidențialitate.

Ultima actualizare: mai 2018