Horologer este o afacere de familie care a luat naştere din pasiune pentru ceasuri, cuplată cu peste 20 de ani de experinţă în domeniu. În anul 2015 am debutat ca un service multi-brand pentru ceasuri elveţiene, iar din octombrie 2016 am înfiinţat propriul magazin online/offline.

Suntem unic distribuitor pentru brandurile Cuervo y Sobrinos și Election în România, iar printre brandurile comercializate numără Grovana, Mondaine, Swiss Alpine Military, Mathey Tissot, Wenger, Andre Mouche și Swiss Militaire.

Ne propunem să oferim clienţilor transparenţă, rapididate, implicare directă şi personală în repararea sau achiziţionarea ceasului, precum şi educare şi informare în domeniul orologeriei. Sperăm să dezvoltăm o relaţie de prietenie cu clienţii noştri.

Cei doi oameni din spatele Horologer:

Vasile Vasilescu – Primul pas în domeniul mecanismelor fine l-am făcut prin intermediul liceului de mecanică fină care apoi mi-a asigurat un „stagiu” de 12 ani în cadrul secţiei de mecanică fină şi optică – spectrometrie în cadrul Întreprinderii de Aparate şi Utilaje de Cercetare din Bucureşti (IAUC).

După revoluţie, secţia s-a transformat într-un atelier pentru repararea ceasurilor pentru ca în cele din urmă să se închidă. A urmat colaborarea pe cont propriu cu diverşi importatori de ceasuri şi un atelier propriu care a funcţionat în perioada 1999-2007. În 2007 am fost cooptat în service-ul celui mai mare magazin de ceasuri din România.

Am avut onoarea de a repara ceasurile celor mai prestigioase branduri din lume şi de a participa la traininguri în patria mamă a ceasurilor – Elveţia. După mai mult de 20 de ani de activitate, am decis să îmi continui visul pe cont propriu. Sper ca în jurul Horologer să creăm cea mai mare comunitate pentru pasionaţii de orologerie din România şi un customer service excelent.

Marius Vasilescu  – Deşi cursurile Facultăţii de Electronică din Bucureşti m-au direcţionat către o carieră într-o multinaţională din domeniul telecomunicațiilor, nu am putut să neglijez pasiunea pentru ceasuri inspirată de tatăl meu.

Interesul pentru orologierie, împreună cu cel pentru mediul online şi cel al marketing-ului m-au determinat să-l conving pe tatăl meu să pornim pe acest drum împreună. Aşadar, în cadrul Horologer, mă ocup de magazinul online, comunicare, prezenţă online, social media, publicitate și colaborări.

Date despre companie:

SC WATCH DISTRICT SRL
CUI 34079212
Reg. Com. J40/1486/09.02.2015