Serviciile oferite în service-ul nostru sunt următoarele:

Revizie generală – Această operaţiune presupune demontarea, curăţarea şi ungerea fiecărei piese, reasamblarea, reglaj şi testarea funcţionării ceasului. În preţul reviziei oferim gratis şi curăţarea cu ultrasunete a carcasei.

Igienizarea ceasului – Presupune curăţarea prin ultrasunete a carcasei exterioare a ceasului şi a brăţării într-o cuvă ce conţine o substanţă specială.

Satinarea / polishare – În timp, ceasurile adună urme de bună purtare pe carcasă, geam sau brăţară. Cu un mic tratament, putem elimina zgârieturile superficiale şi îi putem reda strălucirea de altă data.

Testare etanşeitate ceasuri – Garniturile ceasului îşi pierd propietăţile odată cu trecerea timpului. Un test de etanşeitate periodic poate preveni un dezastru generat de intrarea în contact cu apa a unui ceas neetanş.

Înlocuire curea sau brăţară – Avem pe stoc o selecţie vastă de curele din piele autentică. Pentru curele atipice sau personalizate, colaborăm cu marochineri pentru a putea reproduce cureaua originală deteriorată.

Reparaţii parţiale pentru mecanism quartz, automatic simplu sau cronograf;

Înlocuire mecanism;

Reglaj ceas mecanic clasic sau automatic;

Schimb baterie sau acumulator;

Schimbare geam;

Reparaţie brăţară;

Ajustare brăţară simplă;

Înlocuire telescop;

Demagnetizare;