Serviciile oferite în service-ul nostru sunt următoarele:

Revizie generală – Această operaţiune presupune demontarea, curăţarea şi ungerea fiecărei piese, reasamblarea, reglaj şi testarea funcţionării ceasului. În preţul reviziei oferim gratis şi curăţarea cu ultrasunete a carcasei.

Igienizarea ceasului – Presupune curăţarea prin ultrasunete a carcasei exterioare a ceasului şi a brăţării într-o cuvă ce conţine o substanţă specială.

Satinarea / polishare – În timp, ceasurile adună urme de bună purtare pe carcasă, geam sau brăţară. Cu un mic tratament, putem elimina zgârieturile superficiale şi îi putem reda strălucirea de altă data.

Testare etanşeitate ceasuri – Garniturile ceasului îşi pierd propietăţile odată cu trecerea timpului. Un test de etanşeitate periodic poate preveni un dezastru generat de intrarea în contact cu apa a unui ceas neetanş.

Înlocuire curea sau brăţară – Avem pe stoc o selecţie vastă de curele din piele autentică. Pentru curele atipice sau personalizate, colaborăm cu marochineri pentru a putea reproduce cureaua originală deteriorată.

Reparaţii parţiale pentru mecanism quartz, automatic simplu sau cronograf

Înlocuire mecanism

Reglaj ceas mecanic clasic sau automatic

Schimb baterie sau acumulator

Schimbare geam

Reparaţie brăţară

Ajustare brăţară simplă

Înlocuire telescop

Demagnetizare